Es
podria evitar l’al·lèrgia a l’ou i al cacauet
Les dades de la Sociedad Española de Inmunología Clínica y Alergia
Pediátrica (SEICAP) mostren que entre un 4% i un 8% dels nens espanyols
pateixen alguna al·lèrgia alimentària, com ara al peix, al marisc o als fruits
secs. Això fa que la dieta dels infants sigui cada vegada menys variada, la
qual cosa pot tenir efectes negatius en la salut.
Segons un estudi realitzat pel Col·legi Imperial de Londres, s’haurien
d’afegir alguns aliments, com els cacauets o l’ou, en les dietes dels infants a
edats més avançades per poder reduir el risc a desenvolupar les al·lèrgies. Els resultats d’aquest estudi mostren que els
infants que mengen ou als 4 o 6 mesos, tenen fins a un 40% menys de possibilitats
de desenvolupar al·lèrgia a l’ou. I, en el
cas del cacauet, si aquest s’introdueix a la dieta dels infants entre els 4 i 11 mesos
d’edat, es redueix a un 70% el risc de desenvolupar l’al·lèrgia.
Tot i això, no s’ha d’oblidar que la millor manera, i la més senzilla, per
evitar que els infants desenvolupin al·lèrgies alimentàries és mantenir la llet
materna durant els 6 primers mesos de vida.
Aquest article proporciona informació explicada de manera clara i
entenedora. A més a més, per remarcar algunes informacions, utilitza la
negreta, així doncs a simple vista, pots veure què és realment important. Per
acabar, he triat aquesta notícia perquè trobo que és molt important trobar una
solució a les al·lèrgies alimentàries que cada vegada són més presents en tots
nosaltres.
Paula Fernández (1r batxillerat D)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada