dissabte, 1 d’octubre del 2016




Es podria evitar l’al·lèrgia a l’ou i al cacauet 

 
El huevo y el cacahuete deben introducirse a edades más tempranas en ladieta de los bebés”, article extret del diari ABC (apartat de salut) i escrit per M. López el 20 de setembre del 2016.

Les dades de la Sociedad Española de Inmunología Clínica y Alergia Pediátrica (SEICAP) mostren que entre un 4% i un 8% dels nens espanyols pateixen alguna al·lèrgia alimentària, com ara al peix, al marisc o als fruits secs. Això fa que la dieta dels infants sigui cada vegada menys variada, la qual cosa pot tenir efectes negatius en la salut.
Segons un estudi realitzat pel Col·legi Imperial de Londres, s’haurien d’afegir alguns aliments, com els cacauets o l’ou, en les dietes dels infants a edats més avançades per poder reduir el risc a desenvolupar les al·lèrgies.  Els resultats d’aquest estudi mostren que els infants que mengen ou als 4 o 6 mesos, tenen fins a un 40% menys de possibilitats de desenvolupar al·lèrgia  a l’ou. I, en el cas del cacauet, si aquest s’introdueix a la dieta dels infants entre els 4 i 11 mesos d’edat, es redueix a un 70% el risc de desenvolupar l’al·lèrgia.
Tot i això, no s’ha d’oblidar que la millor manera, i la més senzilla, per evitar que els infants desenvolupin al·lèrgies alimentàries és mantenir la llet materna durant els 6 primers mesos de vida.

Aquest article proporciona informació explicada de manera clara i entenedora. A més a més, per remarcar algunes informacions, utilitza la negreta, així doncs a simple vista, pots veure què és realment important. Per acabar, he triat aquesta notícia perquè trobo que és molt important trobar una solució a les al·lèrgies alimentàries que cada vegada són més presents en tots nosaltres.

Paula Fernández (1r batxillerat D)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada